Ролетни | Комарници

Ролетни

• Систем за исполнување на сите барања на современите ролетни за домашни ролери
• Одлична топлинска изолација: USB = 0,76 W / (m ² K), температурен фактор: fRsi = 0,70
• Ние нудиме производи во три височини: 175, 210 и 235 мм висина
• Може да се отвори од задната страна или преку панелот за пристап
• Дополнителната безбедност во вашиот дом е благодарение на засилениот и екструдиран „анти-собирен“ безбедносен систем
• Иновативни елементи кои го зголемуваат степенот на изолација
• Челични прицврстувачи
• Бесплатно лизгање на блендата (мешалка)
• Може да се надополни и со заштита од инсекти (комарци).
• Идеално надополнување (совршено) за сите системи на прозорци.
• Исто така погоден за комбинации на прозорци на сите други големи производители

Мрежа против комарци

Мрежите за заштита од инсекти се ставаат во форма на мрежи на вратите и прозорците на вашите домови. Ова овозможува непречен влез и циркулација на воздухот и истовремено спречува влез на инсекти. Може да се монтира на сите видови ПВЦ и производи од алуминиум и дрво. По инсталацијата на Заштитните мрежи, прозорците или вратите можат да функционираат непречено, соодветно може да се отвораат и затвораат без никакви пречки. Темната рамка е изработена од алуминиум, додека мрежата од стаклени влакна (воал-мрежа), соодветно „фиберглас“. Стаклопластика има голема отпорност на надворешни влијанија што исто така ја зголемува долготрајната издржливост. Овие мрежи обезбедуваат стопроцентна ефикасност во спречување на пенетрација на инсекти, овозможуваат одлични погледи, не ја намалуваат количината на светлина во просторијата.

Ние произведуваме повеќе видови мрежи за заштита од инсекти во зависност од барањата на корисниците на мрежата:
• Фиксна мрежа
• Ролери (кои се преклопуваат и ослободуваат со механизми слични на ролетни)
• Отворачка мрежа (во форма на врата со алуминиумска рамка)
• Штит од мрежа (со специјални шини и тркала на кои се движи)

Ослободете се од досадните и досадни инсекти во вашите домови, деловни простории, магацини, магацини итн. Р.