Нашата компанија е посветена на професионално, квалитативно и ефикасно спроведување на сите процеси за време на производството и монтажата на пластични прозорци и врати, од алуминиум и стакло. Нашата цел и цел е да ги задоволиме потребите на клиентите. Во секое време, ние подготвуваме понуди што одговараат на вашите потреби. Подготвени сме да соработуваме со бизниси, клиенти и приватни партнери, за што сведочи и нашата богата биографија.

baner-top
iglo_light_salon_3_hq
drzwi_iglo_energy_2
08_dzrwi_iglo5

Нашите почетоци ...

По долгогодишно искуство во Швајцарија, Хил-Ком продолжи да го развива својот бизнис во својата татковина со отворање на бензинска пумпа во селото Јажинце во 1994 година, каде постигна поволен успех, а потоа смета дека е разумно да се отвори ресторан во рамките на истата компанија во 1995 година.

Финализација

Четири години подоцна во 1999 година оваа компанија влезе на пазарот со фабриката за производство на ПВЦ врати и прозорци.

Обработката на целиот производен материјал во нашата компанија (ХИЛ-КОМ) се изведува според барањата на клиентот.

ХИЛ-КОМ гарантира максимална сигурност на понудените услуги и производи.

Get In Contact With Us