Ndërmarja jone është dedikuar që në mënyrë profesionale, kualitative dhe efikase të zbatojmë të gjithë proceset gjatë prodhimit dhe montimit të dritareve dhe dyerve plastike, nga alumini, dhe montazhit të qelqit. Synimi dhe qëllimi jonë është të kënaqurit e nevojave të klientëve. Gjatë gjithë kohës, ne përgatisim oferta të cilat ju përshtaten nevojave tuaja. Jemi të gatshëm të bashkëpunojmë me biznese, klientë dhe partnerë privat, si dëshmi për këtë kemi rezymenë tonë të pasur.

baner-top
iglo_light_salon_3_hq
drzwi_iglo_energy_2
08_dzrwi_iglo5

Fillimet tona...

Pas provojes se gjate ne Zvicer Hil-Kom vazhdoi zhvillimin e bisnesit ne vendlindje me hapjen e pompes se benzines ne fshatin Jazhince vitin 1994 ku arriti nje sukses te volitshem, me pas e pa te arsyeshme qe te hap edhe restaurantin ne kuader te te njejtes kompani ne vitin 1995.

 

Finalizimi

Kater vite me pas ne vitin 1999 kjo kompani doli ne treg edhe me fabriken per prodhimin e dyerve dhe dritareve nga PVC.

Perpunimi i gjith materialit prodhues ne kompanin tone (HIL-KOM) kryhet sipas kerkesave te klienteve.

HIL-KOM garanton besueshmerine maksimale te sherbimeve dhe produkteve te ofruara.

Get In Contact With Us