HIL - KOM

ВРАТИ | ПРОЗОРИ | РОЛЕТИ| ГАРАЖНИ ВРАТИ

ВРАТИ

Вратите се отпорни на зрачење, имаат напредна изолација од температура и звук...


ПРОЗОРИ

Современи прозорци, презентираат докажан и добро познат квалитет...РОЛЕТИ

Ролетните се произведуваат од најквалитетни материјали и според највисоките стандарди...


ГАРАЖНИ BРАТИ

Единствен надворешен поглед, температура и звучна изолација, безбеден и високо квалитетен панел...

Кој сме ние, што правиме

Нашата компанија е посветена на професионално, квалитативно и ефикасно спроведување на сите процеси за време на производството и монтажата на пластични прозорци и врати, од алуминиум и стакло. Нашата цел и цел е да ги задоволиме потребите на клиентите.

5 причини зашто треба да не избрате нас

Нашите производи се специјален производ изработен од полиретански панели способен да работи долго време без никакви проблеми. За ова, ХИЛ-КОМ ги користи само најдобрите сертифицирани материјали.

Производ со долг век на траење
Секој од нашите производи е дизајниран да ги задоволи сите ваши потреби. Високо квалитетна работа, широк спектар на бои, широк спектар на модели се само некои од причините зошто треба да изберете од нас.

Одличен дизајн
Едно од прашањата што го загрижува купувачот на врата, прозорецот е секогаш неговата безбедност. ХИЛ-КОМ се грижи за вратата, прозорецот изработен од галванизиран челик што го прави безбеден и ги оддалечува непоканетите посетители..
БЕЗБЕДНОСТ
Нашите панели овозможуваат минимална загуба на топлина во надворешната средина и како резултат максимално заштеда на енергија. Помага во одржување на зградата топло во зима и ладно во лето.


Изолација на температура
Земајќи го предвид бројот на персонал, долгогодишно искуство на пазарот и локацијата на производството, ХИЛ-КОМ гарантира дека со преземање активности врз основа на барањата на клиентите, нарачката може да се изврши во најоптимално време.
Брза испорака

Придружете ни се на: