Различни видови на панели

INOX PANEL

Панели од не’рѓосувачки челик се изработени од високо квалитетни ПВЦ листови од домашно производство со дебелина од 1,5 мм. Отпорен на надворешни влијанија, во комбинација со изолациониот материјал, овој лист ја обезбедува потребната звучна и топлинска изолација за вашиот дом.

Посебна примена на декор од не’рѓосувачки челик на вашата врата е комбинација на луксуз, совршенство и модерен дизајн.

ПВЦ ПАНЕЛИ

ПВЦ панелите на нашата програма се изработени од високо квалитетни ПВЦ листови од домашно производство со дебелина од 1,5 мм. Отпорен на надворешни влијанија, во комбинација со изолациониот материјал, овој лист ја обезбедува потребната звучна и топлинска изолација за вашиот дом.

Едноставноста и класичниот изглед на овие панели ќе му дадат на вашиот дом безвременски шарм што ќе ве освои на прв поглед.

ЛИНЕ ПАНЕЛИ

LINE панелите на нашата програма се изработени од високо квалитетни ПВЦ листови со локално производство со дебелина од 1,5 mm. Отпорен на надворешни влијанија, во комбинација со изолациониот материјал, овој лист ја обезбедува потребната звучна и топлинска изолација за вашиот дом.

Современиот дизајн проследен со минималистички белешки што доаѓаат од сегашните линии на овој панел ќе ја направат вашата врата единствена и елегантна.

ФЛАТ ПАНЕЛИ

FLAT панелите на нашата програма се изработени од високо квалитетни ПВЦ листови од домашно производство со дебелина од 1,5 mm. Отпорен на надворешни влијанија, во комбинација со изолациониот материјал, овој лист ја обезбедува потребната звучна и топлинска изолација за вашиот дом.

Минималистичкиот дизајн на програмата FLAT панели ќе биде вистинско освежување за вашиот дом што ќе добие едноставна и модерна декорација.