INOX PANEL

Panelet inox janë bërë nga fletë PVC me cilësi të lartë të prodhimit vendas me një trashësi 1.5 mm. Rezistent ndaj ndikimeve të jashtme, në kombinim me materialin izolues, kjo fletë siguron izolimin e nevojshëm të zërit dhe atë termik për shtëpinë tuaj.

Një aplikim i veçantë i dekorimir me inox  në derën tuaj është një ndërthurje luksoze, përsosje dhe dizajn modern.

PVC PANEL

Panelet PVC të programit tonë janë bërë nga fletë PVC me cilësi të lartë të prodhimit vendas me trashësi 1.5 mm. Rezistent ndaj ndikimeve të jashtme, në kombinim me materialin izolues, kjo fletë siguron izolimin e nevojshëm të zërit dhe termik për shtëpinë tuaj.

Thjeshtësia dhe pamja klasike e këtyre paneleve, do t’i japin shtëpisë tuaj një sharm të përjetshëm që do t’ju fitojë në shikim të parë.

 

LINE PANEL

Panelet LINE të programit tonë janë bërë nga fletë PVC me cilësi të lartë të prodhimit vendas me trashësi 1.5 mm. Rezistent ndaj ndikimeve të jashtme, në kombinim me materialin izolues, kjo fletë siguron izolimin e nevojshëm të zërit dhe termik për shtëpinë tuaj.

Dizajni modern i ndjekur nga shënimet minimaliste që vijnë nga linjat e tanishme të këtij paneli do t’i bëjnë derën tuaj unike dhe elegante.

FLAT PANEL

Panelet FLAT të programit tonë janë bërë nga fletë PVC me cilësi të lartë të prodhimit vendas me trashësi 1.5 mm. Rezistent ndaj ndikimeve të jashtme, në kombinim me materialin izolues, kjo fletë siguron izolimin e nevojshëm të zërit dhe termik për shtëpinë tuaj.

Dizajni minimalist i programit të paneleve FLAT do të jetë rifreskim vërtetë për shtëpinë tuaj që do të marrë një dekorim të thjeshtë dhe modern.