D R I T A R E

Ne nuk kemi zhvilluar një sistem me vetitë më të mira termoizoluese thjesht rastësisht; më tepër, ajo është rezultat i punës së synuar për zhvillim. Dhe suksesi ynë është dëshmi për këtë. Llogaritjet e shumta kanë gjeneruar vlera të shkëlqyera për izolim termik. Që nga fillimi, objektivi ynë ishte zhvillimi për të arritur një vlerë termike izolimin e UF - 0,92 W / m² K në kombinim me standarde çeliku dhe kështu të bëjë të sistemit tonë të përshtatshme për shtëpitë pasive. Baza e gjith suksesit janë detajet e reja të përdoruara në projektimin e sistemit

Sistemi S 9000 ka një koncept inteligjente ngjitjeje të me tre nivele ngjitjeje të integruara. Falë një lartësi mbivendosje prej 25 mm, një kuadrat i lartë qelqi siguron izolimin termik të përmirësuar.

Profili i 6-dhoma integruar në kuadrin dritare dhe profilit dritare Një kallëp çeliku në kuadrin e dritares dhe profilit Nivelet e 3 ngjitjeve të integruara Kuadrat qelqi të lartë në sajë të një lartësi mbivendosje prej 26 mm

RISI: GEALAN - FUTURA

  • Përshtatshmërinë konfirmuar për ift shtëpitë pasive
  • Madhësia e kornizë është deri në 2,40 m me STV ® dhe përforcim standarde
  • Me mbrojtje kundër vjedhje, RC 2
  • Për ndërtimet e reja dhe renovimin
  • Testuar në bazë të standardeve më të fundit RAL-GZ 716
  • Integruar në platformën e sistemit S9000, S 9000 në dispozicion me ndalesë dhe ngjitëse qendrore

Profilet nga GEALAN

Teknologji lidhjes e zhvilluar nga GEALAN - STV ® (lustrim statik të thatë) - përfshin lidhjes qelqi dhe profilet me një shirit ngjitës shtesë i projektuar për ndërtimin e dritare ndërsa mbajtjen e rregullimit të zakonshme e bllokut prej xhami. Duke ngjitur sipër me profilin, ngurtësimi i panelin e qelqit është transferuar në profilin dhe i tërë sistemi bëhet më i qëndrueshëm në vetvete. Elementet standarde për këtë arsye mund të jetë prodhuar tërësisht pa çelik. Në veçanti dritaret me elemente të mëdha dritare mund të jenë të prodhuara duke i kombinuar STV ® me çelik në profilet.
STV
Analiza të përmirësuara strukturore
Falë thellësinë e ndërtimi prej 82,5 mm, madje edhe për tregun nisë një gamë të gjerë të produkteve të nevojshme aksesorësh, të tilla si zgjerime kornizë, 90 ° zgjidhje qoshe, lidhëse ndryshueshme qoshe, lidhëse strukturore dhe profilet më të ulët të lidhjes.S 9000
Gamë e gjërë aksesoaresh
Për të gjithë ata që e konsiderojnë se një pamje e natyrshme është e rëndësishme, por nuk duan të bëjë pa të mirat e teknologjisë moderne, ka dritare plastike që shfaq një fund dekorativ prej druri. Në këtë mënyrë, ju jeni duke e bërë zgjedhjen e duhur. Pa marrë parasysh nëse kjo është për rinovimin e një shtëpie prej gjysmë-druri ose një shtëpi të re - GEALAN dritaret dekorative prej druri të fitojë në të dy rastet në lidhje me estetikën dhe funksionalitetin. Dritaret dekorative mishërojnë të gjitha vetitë pozitive të dritareve moderne plastike dhe në të njëjtën kohë, kanë efektin dekorative prej druri.
Lloje të shumta dekoresh
Efekte dekorative prej druri.
  • Izolimi termik i shkëlqyer kontribuon në përmirësimin e efikasitetit të energjisë.
  • Një nivel i lartë i rritjes komfortit që jetojnë cilësinë.
  • Testet e përdorshmërisë të ofrojë siguri të funksionimit të qëndrueshme të dritares.
  • Investimet e bëra në dritare të përshtatshme për shtëpitë pasive paguajnë për veten e tyre brenda një periudhe të shkurtër të kohë falë potencialit të tyre të kursimit të energjisë.

Të përshtatshme për shtëpi pasive