HIL-KOM

DYER | DRITARE | ROLETA | DYER GARAZHI

DYER

Dyert janë rezistene ndaj rrezatimit, kanë izolim të avancuar ndaj temperaturës dhe zërit…

DRITARE

Dritare moderne, prezentojnë një kualitet të dëshmuar dhe të mirënjohur…

ROLETA

Roletat prodhohen nga materialet më kualitative dhe sipas standardeve më të larta...

DYER GARAZHI

Pamje uniforme nga ana e jashtme, izolim i temperatures dhe zërit, e sigurt, dhe cilesi e lartë e panelit...

Kush jemi. Çka bëjëm

Ndërmarja jone është dedikuar që në mënyrë profesionale, kualitative dhe efikase të zbatojmë të gjithë proceset gjatë prodhimit dhe montimit të dritareve dhe dyerve plastike, nga alumini, dhe montazhit të qelqit. Synimi dhe qëllimi jonë është të kënaqurit e nevojave të klientëve.

5 arsye pse duhet zgjedhur ne

Produktet tonajanë produkt i veçantë të bëra nga panele polyretan në gjendje të funksionojnë për një kohë të gjatë pa ndonjë prolem. Për këtë, HIL-KOM përdor vetëm materialet më të mira të çertifikuara.

Produkt me jetë të gjatë
Çdo produkt i Jonë është e dizajnuar të mbuloj të gjitha nevojat tuaja. Kualiteti i lartë i operimit, gama e gjerë e ngjyrave, gama e gjerë e modeleve janë vetëm disa nga arësyet pse ju duhet të zgjedhni tek ne.

Dizajn i shkëlqyer
Një nga çështjet që e brengos blerësin e një dere, dritareje është gjithmonë siguria e saj. HIL-KOM kujdeset dera, dritarja e prodhuar të jetë nga çeliku i galvanizuar që e bënë të sigurt dhe mban larg vizitorët e paftuar.
SIGURIA
Panelet tona lejojnë humbje minimale të nxehtësisë në ambientin e jashtëm dhe si rezultat maksimum në kursim të energjisë. Ndihmon që ndërtesa të mbahet e nxehtë ne dimër dhe e freskët në verë.

Izolimi i temperaturës
Duke pas parasysh numrin e stafit, përvojën e gjatë në treg dhe lokacionin e prodhimit, HIL-KOM siguron që nga marrja e masës bazuar në kërkesat e konsumatorit porosia mund të arrijë të vendoset në kohën më optimale.
Dërgesa e shpejtë

Bashkangjituni me ne në: